Resultaten voor duikvereniging

+
+
+
+
+
+
+
+

     duikvereniging
 
NOB Duikvereniging Delphinus Eindhoven Home.
Leden waarderen duikvereniging Delphinus gemiddeld met een 4.18 op een schaal van 1 tot 5. Cursisten waarderen de instructeurs van Delphinus gemiddeld met een 4.23 op een schaal van 1 tot 5. Bij duikvereniging Delphinus kun je alle NOB / CMAS duikopleidingen volgen.:
eenmanszaak of vennootschap
Welkom bij duikvereniging Leeuwarden.
Foto film album. Welkom bij Duikvereniging Leeuwarden, opgericht 15-11-1990. Wij zijn een actieve duikvereniging met een ontspannen en gezellige sfeer waar je je snel thuis zult voelen. Duikvereniging Leeuwarden is toegankelijk voor iedereen die de duiksport een warm hart toedraagt.
seo test
Duikvereniging The Shark welkom! bij onze duikvereniging uit Landgraaf.
bij onze duikvereniging uit Landgraaf. Duikvereniging The Shark is een vereniging waarbij voor de leden gezelligheid aan de waterkant bovenaan staat. Met het lidmaatschap van de vereniging ben je automatisch lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond NOB en krijg je ook het blad Onderwatersport" iedere maand thuisgestuurd.
lening
Club4Divers Duikclub duikvereniging padi duiken jeugdduiken.
De duikwereld is vooral nog altijd een mannenwereld wat wij als vrouw niet perse erg vinden; Sabine en Marleen willen dit wel eens ontdekken en schrijven zich in. Uiteraard is dit voor de mannen geen reden om niet te gaan duiken, Continue Reading.
kerstboom knutselen
Duikvereniging Anthias.
6 duikers voor 3 opleiding; 4 duikers voor 2 opleiding en 3 duiksters voor de 1 opleiding. 4 juni 2018 Frank Schlechtriem. Duikvereniging Anthias verzorgt opleidingen voor zowel nieuwe als ervaren duikers. Voor meer informatie over onze opleidingen, klik hier!
chiptuning
Submarine De gezelligste duikvereniging van Tilburg.
Na 3 mooie gevulde avonden met zowel de nodige theorie als praktijk sessies heeft iedereen zijn kennis en skills weer kunnen bijspijkeren voor de onderdelen O2-provider, Advanced O2 provider, First Aid provider AED en BLS. Duikvereniging Submarine stelt duikers instaat om de duiksport met plezier uit te oefenen, waarbij veiligheid voorop staat.
Duikvereniging Lake Diving De duikclub van Utrecht en omgeving.
Lake Diving is een actieve duikvereniging met een kleine 80 leden, aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond NOB. Aangezien wij een grote groep enthousiaste leden hebben, duiken wij het hele jaar door in de Maarsseveense Plas waar ons clubhuis en compressor staan en tal van locaties in binnen en buitenland.
Home.
WELKOM BIJ DE ZWEVEGEMSE DUIKVERENIGING. Deze site werd ontwikkeld door en voor leden van de Zwevegemse Duikvereniging. Je vindt hier algemene informatie, tips, ervaringen, en natuurlijk ook de kalender. Je kunt ons ook volgen op Facebook. Link via logo hieronder.
Welkom op de site van Duikvereniging de Kikvors.
De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond NOB die op zijn beurt is aangesloten bij de internationale organisatie C.M.A.S. Om die reden worden de brevetten die je bij duikvereniging De Kikvors kunt halen over de hele wereld erkend.

Contacteer ons